Féláron a varrás (Lejárt akció)

Ha kiváló minőségű, szép függönyt akar olcsón venni, akkor a JÓ&OLCSÓ-ba kell menni.

Itt a jó idő, a nyár, lakásunkat is tegyük színesebbé egy-egy új függönnyel. Érdemes most vásárolni, mert itt nem csak hasznos és praktikus tanácsokat kaphatunk, hanem a nagymértékű árengedményt is kihasználhatjuk július 6-ig. A JÓ&OLCSÓ üzleteiből a városban a legolcsóbban öltöztethetjük fel a lakást és önmagunkat is. Egyes függönyök már 590 forinttól kaphatók. A nyugdíjasok pedig további 10 százalék kedvezményt is kapnak mindkét üzletben.

Vadonatúj, olcsó, német minőségi függönyök

Közvetlenül a németországi gyárakból szerzi be az üzlet a kiváló minőségű, vadonatúj függönyöket, amelyeket kis szériában gyártanak. Ezek a termékek csak a JÓ&OLCSÓ-ban kaphatók, az árak pedig a legalacsonyabbak a városban. Az eladók mindig kedvesek, a vásárlókat szívesen látják vendégül egy kávéra is.

Praktikus tanácsok, olcsó megoldások

Nyáron is nagyon fontos szerepük van a függönyöknek: egyrészt színes, dekoratív és világos lesz a lakás, másrészt pedig a sötétítő kizárja a kinti meleget, így védekezhetünk a hőség ellen. A legkeresettebbek a természetes alapanyagokból készült függönyök, a batiszt, a száda, a zsorzsett, a karton, a pamut és a vászon. Fontos, hogy a teraszra, a nyaralókba, hétvégi házakba, a konyhába a terítők, párnák természetes anyagból készüljenek, mert így nem izzadunk rá, nem csúszkál alattunk. További tanácsokkal is szolgálnak az üzletben, megkeresik a legolcsóbb megoldásokat, a vásárlókkal közösen megtervezik a függönyöket, csak a méreteket kell ismerni. Az apró ötletek is nagyot dobhatnak a lakás hangulatán.

Féláron (150 Ft/méter) varrás, és kedvezmény

Szlogenünk: „Térjen be hozzánk és megtapasztalhatja, hogy kínálatunknak, s munkatársainknak hozzáértő segítségének köszönhetően elégedett vásárlóként távozik üzletünkből!”

JÓ&OLCSÓ FÜGGÖNY BOLT
Nyitva tartás. hétfő–péntek: 8–18, szombat 8–14.
Cím: Pécs, Fürdő utca 1. (Kossuth téri zsinagóga mellett)
Telefon: 72/215-564