Függöny akciós áron, vagy féláras szegés (Lejárt akció)

A karácsonyi akciókat követően a JÓ&OLCSÓ üzleteiben megújult árukészlettel és különböző kedvezményekkel várják a vásárlókat az új évben is. Ide mindenképpen érdemes benézni, mindig találhatnak valami kedvükre valót a vevők, ugyanakkor a kedvesség és a vásárlás örömét is újra megtapasztalhatják, sőt egy finom bécsi kávéval is megkínálják a betérőket.

A függönyboltba az eddigi több száz darabos, németországi gyárakból beszerezett kollekciót, új, hasonlóan egyedi és kis szériában készített függönnyel egészítették ki, amelyek szintén csak itt kaphatók és nagyon kedvező az áruk.

Mint Krauszné Böjti Mária tulajdonos elmondta, nagyon jó ellenszer a téli borús-ködös napok ellen, ha például lecserélik a konyhában a megszokott hosszú függönyöket osztott vitrázs függönyre.

– A vitrázs függönyök előnye, hogy ezek csak részben takarják el az ablakot, remek kilátást és fényáteresztő hatást biztosítva ezzel, ugyanakkor ezeknek a függönyöknek a mosása is sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Ajánlom a színes, kissé klasszikus, romantikus, vagy akár retro stílusú anyagokat, de kiegészítőként lehet egy megfelelő színű asztalterítőt, vagy kispárnát is alkalmazni, és máris üdévé, újszerűvé és színessé varázsolták konyhájukat. És ne gondoljanak nagy összegre ezzel kapcsolatban, mert a kétdarabos garnitúra ára mindössze 990 forint. Nem kell más, csak nézzen be hozzánk a JÓ&OLCSÓ függönyboltba, ahol örömmel adunk újabb tanácsokat és további hasznos ötleteket a lakás felöltöztetéséhez – mondta Krauszné Böjti Mária.

Többszáz fényáteresztő függönyből választhatnak az üzletben, kísérő függönyből is hasonló a kínálat. Hazánkban újdonság a fényzáró függöny, ami kizárja a fényt, a zajt és hőszigetelő tulajdonságú, így alkalmazásával csökkenthető a fűtésszámla is, az ára pedig igen kedvező.

Az üzletben ingyenesen adnak tanácsokat, elvégzik a felmérést, illetve a vásárlóval közösen tervezik meg a lakás legszebb öltözékét, ebben segít az eladók 25 éves szakmai tapasztalata. A varrást és szegést is vállalják, mindössze két nap alatt, a városban legolcsóbban – 150 forint/méter – elkészítik a függönyöket, ágytakarókat, terítőket, párnákat.

JÓ&OLCSÓ Függöny Bolt
Nyitva tartás. hétfő–péntek: 8–18, szombat 8–14.
Cím: Pécs, Fürdő utca 1. (Kossuth téri zsinagóga mellett)
Honlap: www.fuggonypecs.hu