Függöny akciós áron, vagy varrás féláron (150 Ft/méter) (Lejárt akció)

Minden ami függöny és lakástextil: JÓ&OLCSÓ.

Most érdemes színesebbé tennünk a lakásunkat egy-egy új függönnyel, kísérővel. A JÓ&OLCSÓ üzleteiben a városban a legolcsóbban öltöztethetjük fel a lakásunkat. A nyugdíjasok 10 százalék kedvezményt is kapnak. Az akció szeptember 12–30. között érvényes.

Új, olcsó, német minőségi függönyök

Az üzletben több száz függönyből és kísérőből, valamint kiegészítők közül válogathatnak. A Németországból újonnan beszerzett, kis szériában gyártott, vadonatúj függönyök kiváló minőségűek, csak a JÓ&OLCSÓ-ban kaphatók, az árak pedig a legalacsonyabbak a városban. Az eladók mindig kedvesek, a vásárlókat szívesen látják vendégül egy kávéra.

Most 10 százalék kedvezményt adnak minden függönyre, vagy féláron (150 Ft/méter) megvarrják, a vevők választása szerint. További akció: a 140 cm magas fényáteresztő függöny 590 forint, a 260 cm magas pedig 900–1790 forint. A 140–180 cm magas sötétítő függönyök már 1490 forinttól kaphatók.

Ingyenesen adnak tanácsokat, a vásárlókkal közösen megtervezik a függönyöket, ingyenesen elvégzik a felmérést, a családi ház, óvoda, irodaház, iskola, szálloda, étterem esetében. Színes asztalterítőket, és díszpárnákat is árulnak, tartós anyagokból.

Hódít a fiataloknál a minimál stílus

Ma roham léptekkel hódítanak az egyszerű, harmonikus, letisztult minták és formák, a sima szövésű függönyök, a bézs, a barna és a szürke legkülönbözőbb árnyalataiban. A JÓ&OLCSÓ-ba új függönyök érkeztek, ez a megújult kínálat a fiatalabb korosztály igényeinek is megfelel.

Továbbra is népszerű a hőszigetelő, fényzáró függöny, amely a hideg időben benntartja a lakásban a meleget.

Szlogenünk: „Térjen be hozzánk és megtapasztalhatja, hogy kínálatunknak, s munkatársainknak hozzáértő segítségének köszönhetően elégedett vásárlóként távozik üzletünkből!”

JÓ&OLCSÓ Függöny Bolt
Nyitva tartás. hétfő–péntek: 8–18, szombat 8–14.
Cím: Pécs, Fürdő utca 1. (Kossuth téri zsinagóga mellett)
Telefon: 72/215-564