Függönyök akár féláron is (Lejárt akció)

Ha kiváló minőségű, szép függönyt akar olcsón venni, akkor a JÓ&OLCSÓ-ba kell menni. Itt vásárlás közben még egy jó bécsi kávéval is megkínálják a vevőket. Kóstolta már?

Ősz van, jönnek az esős, borongós napok, egyre több időt töltünk a lakásban. De mitől lesz a lakásunk barátságos, meleg otthon? Egy új függöny, egy új kísérő, vagy terítő, díszpárnák és máris “átalakul” a lakás otthonná. A JÓ&OLCSÓ-ban most ezt olcsón megkapjuk.

Német minőség, egyedi termékek

Függönyből a választék óriási, olyan Németországból származó, új, divatos, kiváló minőségű, kis szériában gyártott, közvetlenül a gyártótól beszerezett, átlátszó és kísérőfüggönyöket árulnak, amelyek más boltokban nem kaphatók.

A legolcsóbb árak, a legolcsóbb varrás

Az árak magukért beszélnek, itt biztosan a legolcsóbban vásárolhatnak. Szeptember 3-30-ig egyes függönyök 50 százalékkal olcsóbban kaphatók, a 140 cm széles függöny csak 390, a 280 cm széles csak 990 forint. Természetesen a varrás is itt a legolcsóbb, mindössze fél áron 150 Ft/méter.

függöny Pécs, függönyök Pécs, bőrkabát Pécs, bőrkabátok Pécs, használt ruha Pécs, használt ruhák Pécs

Ingyenes tanácsadás, további kedvezmények

A nagy szakértelemmel rendelkező eladók segítenek a függöny kiválasztásában, megtervezésében, a legolcsóbb megoldás megkeresésében, szükség esetén pedig különböző kiegészítőket is ajánlanak. Emellett további kedvezményt is adnak, a függöny árának 10 százaléka a ruhaboltban levásárolható.

Nem kell redőny, itt a hőszigetelő függöny

Újra közeleg a szezonja a fényzáró függönyöknek, amelyek teljesen kizárják a fényt, hőszigetelő tulajdonságuk révén pedig benntartják a lakásban a meleget.

Új termék a takaró, az ágynemű

Új termékeket is kínálnak, eredeti gyapjútakarókból válogathatunk, ágyneműk és fürdőszobai szőnyegek is kaphatók.

Nyugdíjasoknak 10 százalék kedvezmény

Ebben a hónapban mindkét üzletben 10-10 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak a nyugdíjasok. Újabb kedvezmények.