Függönyök féláras (150 Ft/méter) varrással, kedvezménnyel a JÓ & OLCSÓ-nál (Lejárt akció)

Ha kiváló minőségű, szép függönyt akar olcsón venni, akkor a JÓ & OLCSÓ-ba kell menni.

Beköszöntött a kellemes, jó idő, végre kitárhatjuk az ablakokat. A kellemes napsütés betekint a szobába, ezért érezzük szükségét annak, hogy lakásunk enteriőrje is színesebbé, könnyedebbé váljon. Ilyenkor lekerülnek a súlyos, nehéz, sötét függönyök, helyüket felváltják a könnyű, légies, világos darabok.

Ismét divatba jöttek a hagyományos anyagok

Azt gondolják, hogy mindez már a múlté? Nem, ismét divat a romantikus stílus. Hogyan érhetjük ezt el? Tegyünk az étkező, a terasz, a konyha ablakaira jól bevált vitrázsfüggönyöket, kiegészítőként az asztalterítőn és az ülőpárnákon is visszaköszönhetnek a függönyön lévő motívumok és színek. Erre a legalkalmasabbak a száda, pamut és vászon anyagok. Újra benépesülnek a teraszok, az erkélyek, a hétvégi házak, a nyaralók, előkerülnek a kertigarnitúrák, a hintaágyak. A párnákhoz, a terítőkhöz is kínálnak megfelelő színes szöveteket, és a varrást is rövid idő alatt elvégzik, így máris szinte teljesen új kerti bútorokkal várhatjuk a vendégeket.

függöny pécs, használt ruha pécs, varrás pécs, függönyök pécs, használt ruhák pécs

Akciós, új függönyök, óriási leértékelés

Az üzletben több százféle függönyből és kísérő függönyből, valamint kiegészítők közül válogathatnak. A Németországból újonnan beszerzett, kis szériában gyártott függönyök kiváló minőségűek, egyedi megjelenésűek, csak a JÓ & OLCSÓ-ban kaphatók, az árak pedig a legalacsonyabbak a városban. Egyes függönyök most 50 százalék kedvezménnyel, már 590 forinttól kaphatók. – Térjenek be hozzánk, kávézzanak, mi pedig segítünk a választásban, tanácsot adunk, s még ajándékkal is kedveskedünk.

Különleges kedvezmények nyugdíjasoknak

A vásárlók 10 százalék kedvezményt kapnak a függöny árából, vagy kérhetik az akciós varrást, vagy aki 10 000 forint felett vásárol, annak színes díszpárnát adnak ajándékba. További kedvezmény a nyugdíjasoknak, a függönyboltban 10 százalék kedvezményt kapnak.

JÓ & OLCSÓ FÜGGÖNY BOLT
NYITVA TARTÁS: HÉTFŐ–PÉNTEK 8–18, SZOMBAT 8–14.
CÍM: PÉCS, FÜRDŐ UTCA 1. (A KOSSUTH TÉRI ZSINAGÓGA MELLETT).
TELEFON: 72/215-564.
AZ AKCIÓ JÚNIUS 6-IG TART