Függönyvarrás féláron (150 Ft/méter) a JÓ&OLCSÓ-ban (Lejárt akció)

Itt a nyár, tegyük színesebbé egy-egy új függönnyel vagy kiegészítővel a lakásunkat. Lepjük meg ezzel az ajándékkal családunkat, párunkat és magunkat is. Miért most vásároljunk? Azért, mert a JÓ&OLCSÓ-ban nem csak hasznos és praktikus tanácsokat kaphatunk, hanem a jelentős árengedményt is kihasználhatjuk július 6–31. között. A JÓ&OLCSÓ üzleteiből a városban a legolcsóbban öltöztethetjük fel a lakást. Egyes függönyök féláron kaphatók! Aki kivágja ezt a cikket, és behozza az üzletbe, 10 százalék engedményt kap, és mellé féláron (150 Ft/méter) megvarják a vásárolt függönyt, ezzel komoly megtakarítást érhetnek el.

Az üzletben több száz függönyből és kísérőből, valamint kiegészítőből válogathatnak a vásárlók. A Németországból beszerzett, kis szériában előállított, egyedi gyártású, vadonatúj függönyök kiváló minőségűek, csak a JÓ&OLCSÓ-ban kaphatók, az árak pedig a legalacsonyabbak a városban. Az eladók mindig kedvesek, a vásárlókat szívesen látják vendégül egy kávéra is.

Nyáron öltöztessük fel a teraszon, a hétvégi házban, nyaralóban lévő székeket, ülőgarnitúrákat, hintaágyakat is, szép, színes és strapabíró vásznakat kínálnak ehhez, amit meg is varrnak. Ha behozzák régi párnáikat, új huzatot varázsolnak rájuk. Ingyenesen adnak tanácsokat, a vásárlókkal közösen megtervezik a függönyöket, és kiválasztják a legolcsóbb megoldásokat.

Választékbővítésként pedig ágyterítőket, falvédőket és egyéb különböző kiegészítőket is kínálnak a vásárlóknak. Színes asztalterítőket, és párnákat is árulnak, tartós anyagokból, amelyek kiválóan használhatók például a hintaágynál, a kerti garnituráknál és a sörpadoknál.

Szlogenünk: „Térjen be hozzánk és megtapasztalhatja, hogy kínálatunknak, s munkatársainknak hozzáértő segítségének köszönhetően elégedett vásárlóként távozik üzletünkből!”

JÓ&OLCSÓ Függöny Bolt
Nyitva tartás. hétfő–péntek: 8–18, szombat 8–14.
Cím: Pécs, Fürdő utca 1. (Kossuth téri zsinagóga mellett)
Telefon: 72/215-564