Függönyvásár féláras (150 Ft/méter) varrással (Lejárt akció)

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk, ehhez 10–50 százalékos árkedvezménnyel járul hozzá a JÓ & OLCSÓ. Ha kiváló minőségű, szép függönyt akar olcsón venni, akkor a JÓ & OLCSÓ-ba kell menni.

– Térjen be ünnepek előtt is, meleg, családias, hangulatos üzletünkben megtapasztalhatja szakértelmünket és szlogenünket. Nálunk a Vevő Vendég! Áraink nagyon kedvezőek, az áru minősége pedig kiváló, német termékek. Munkatársaink nagy szakértelmükkel és kedvességükkel járulnak hozzá, hogy Ön és Szerettei otthonát újjá- és színesebbé varázsolják – mondja Krauszné Böjti Mária.

Divat praktikus ajándékot adni, s egyben öröm is, hisz ezek biztosan nem a fiók mélyére kerülnek! Akár egy jól megválasztott függöny, kísérő, drapéria, ünnepi asztalterítő, színes, vidám díszpárnák is a fenyőfa alá kerülhetnek.

Új, német minőségi függönyök olcsón

A függönyboltban a választék óriási. Németországból származó, új, divatos, kiváló minőségű, átlátszó és kísérőfüggönyöket kínálnak, amelyek más boltokban nem kaphatók, ugyanakkor fantasztikusan olcsón adják ezeket a termékeket. Az eladók segítenek a függöny kiválasztásában, megtervezésében, a legolcsóbb megoldás megkeresésében. Népszerű a hőszigetelő, fényzáró függöny, amely a hideg időben benntartja a lakásban a meleget.

Karácsonyi akciók és kedvezmények

Az akciók mellett meglepetés is várja a vásárlókat december 2–31. között:

  • 10% kedvezmény a függönyboltban vagy akciós félára (150 Ft/méter) varrás
  • 15% kedvezmény nyugdíjasoknak
  • 15% kedvezmény ifjú házasoknak
  • 50% kedvezmény egyes 260–300 cm magas függönyökre
  • 140 cm magas függöny akciós áron

JÓ & OLCSÓ FÜGGÖNY BOLT

Nyitva tartás: hétfő–péntek 8–18, szombat–vasárnap 8–14.
Cím: Pécs, Fürdő utca 1. (Kossuth téri zsinagóga mellett.)
Telefon: 72/215-564.