Húsvéti függönyvásár varrással féláron (Lejárt akció)

függöny, függöny Pécs, bőrkabát, bőrkabát Pécs, ruha varrás, ruha varrás Pécs, varrás Pécfs

Hihetetlen árak, függöny már 590 forinttól

Ajándékozzanak napsütést, vidámságot, kellemes hangulatot a saját vagy szeretteik lakásába egy új, vékony függönnyel, terítővel, díszpárnával. Ehhez kínálnak több mint 800 átlátszó függönyt és 300 kísérőt, karnist és kiegészítőket. A Németországból beszerzett, kis szériában gyártott függönyök kiváló minőségűek, egyedi megjelenésűek, csak a JÓ&OLCSÓ-ban kaphatók, az árak magukért beszélnek, mert a más helyen kapható hasonló minőségű termékekhez képest itt csak feleannyiba kerülnek, például a 140 cm széles függöny már 590 forinttól kapható. Az eladóknak pedig mindig van kedves szavuk a „vendégekhez”, hiszen itt így tekintenek a vásárlókra, akiket szívesen látnak vendégül egy kávéra is. Népszerűek a fényzáró függönyök, amelyek kiváló hőszigetelők és tűzállók.

Húsvéti akciós függönyvarrás

Az üzletben ingyenesen adnak tanácsokat, megkeresik a legolcsóbb megoldásokat, elvégzik a felmérést, illetve a vásárlókkal közösen megtervezik a lakás, ház, óvoda, irodaház, iskola, szálloda függönyeit. Varrást is vállalnak, most féláron (150 Ft/méter) varrják meg az üzletben vásárolt függönyöket. Az akcióban egy-egy lakás „felöltöztetésénél” több ezer forintot spórolhatnak meg, családi ház, irodaház, iskola, panzió esetén pedig több tízezret, illetve utóbbiaknál a varrás is akciós.

Szlogenünk: „Térjen be hozzánk és megtapasztalhatja, hogy kínálatunknak, s munkatársainknak hozzáértő segítségének köszönhetően elégedett vásárlóként távozik üzletünkből!”