Német, színes dekorfüggönyök már 590 forinttól (Lejárt akció)

Ha kiváló minőségű, szép, új függönyt akar olcsón venni, akkor a JÓ&OLCSÓ-ba kell menni. Az akció szeptember 14-től október 5-ig tart. A nyugdíjasok további 10 százalék kedvezményt kapnak, az akciós termékekre is.

Ha azt szeretné, hogy az ősz színei beköltözzenek a lakásba, érdemes felkeresni a JÓ&OLCSÓ függönyboltját. Nagyon népszerűek a színes, vékony anyagú dekorfüggönyök, amelyek az ősz hangulatát és színeit, a barnát, a sárgát, a vöröset és különböző árnyalatait varázsolják a lakásba. Minden helyiségbe, a konyhába, a nappaliba, a szobába, a hálóba, a gyerekszobába, az előszobába választhatnak a helyiség hangulatához, színeihez illő, sötétebb vagy világosabb hatású függönyt, mert itt biztosan megtalálják a megfelelő árnyalatot.

A JÓ&OLCSÓ-ban Németországból származó, új, divatos, kiváló minőségű, átlátszó és kísérőfüggönyöket kínálnak, amelyek csak itt kaphatók. A 140 cm széles függönyök már 590 forinttól kaphatók, egyes függönyökre pedig 20 százalék engedményt adnak. Iskoláknak, óvodáknak, intézményeknek, irodaházaknak, családi házaknak ingyenes a felmérés, a nagy szakértelemmel rendelkező eladók segítenek a függöny kiválasztásában, megtervezésében, a legolcsóbb megoldás kiválasztásában és a legolcsóbban – 150 Ft/méter – megvarrják.

Továbbra is népszerű a több színben kapható, hőszigetelő, fényzáró függöny, amely a hideg időben benntartja a lakásban a meleget.

Választékbővítésként ágyterítőket, falvédőket és egyéb különböző kiegészítőket is kínálnak a vásárlóknak. Színes asztalterítőket, és párnákat is árulnak, tartós anyagokból, amelyek kiválóan használhatók a lakásban.

„Térjen be hozzánk és megtapasztalhatja, hogy kínálatunknak s munkatársaink hozzáértő segítségének köszönhetően elégedett vásárlóként távozik üzletünkből!”